Caterina Comellas Gual

Era filla de Domingo Comelles Castanyer i de Maria Anna Gual Binimelis. Es casà amb Marc Antoni Amar de Montaner Net (†12-5-1682) i en foren fills Maria Anna (†1682) i Francesc. Testà el 28 d’agost de 1701 en poder del notari Martí Seguí i nomenà marmessors el prevere Macià Muntaner, rector de la parròquia de Sant Jaume; el seu fill, Francesc; la seva nora, Maria Dameto Rossiñol; la seva neboda Maria Mut Comellas i l’espòs d’aquesta, Joan Antoni Dureta Çafortesa Tagamanent. Fou enterrada el 7 de juliol de 1702 al convent de Sant Domingo, «en lo vas de Muntaners».


Bibliografia
Oleza, J. (1921). Enterraments y Òbits del Real Convent de Sant Domingo de la Ciutat de Mallorca. BSALXVIII.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s