Marc Antoni Amar de Montaner Net

Era fill de Francesc Montaner Vida i de la seva tercera esposa, Joana Net. Es casà amb Caterina Comellas Gual (†1702) i en foren fills Maria Anna (†1682) i Francesc. Morí el 12 de maig de 1682, amb testament que havia disposat el 7 de març anterior en poder del notari Martí Seguí, en què nomenà marmessors la seva esposa, el seu fill, els seus cunyats Vicenç Mut Armengol i Miquel Comellas i el seu cosí germà Marc Antoni Net. Feu hereva usufructuària la seva esposa, i propietari, el seu fill. Fou enterrat lo endemà al convent de Sant Domingo, «en lo vas de Muntaners».


Bibliografia
ARM, Not. O-406, f. 107
Oleza, J. (1921). Enterraments y Òbits del Real Convent de Sant Domingo de la Ciutat de Mallorca. BSALXVIII.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s