Maria Dameto Rossiñol

Maria Dameto Rossiñol era filla de Jordi Dameto i de Joana Rossiñol. Es casà amb Francesc Amar de Montaner Comellas i en foren fills Jordi, Francesc, Vicenç, Caterina, Joana —monja de Santa Magdalena—, Maria —monja de Santa Magdalena— i Elisabet, monja de Santa Clara. Testà el 14 de juliol de 1730 en poder del notari Miquel Morey i nomenà marmessors els seus fills Francesc, Jordi i Caterina; la seva nora, Beatriu Çanglada Puigdorfila; el seu gendre, Pere Jeroni Net, i Gaspar Puigdorfila. Fou enterrada el 9 de febrer de 1731 al convent de Sant Domingo, «en lo vas de Muntaners».


Bibliografia
Oleza, J. (1921). Enterraments y Òbits del Real Convent de Sant Domingo de la Ciutat de Mallorca. BSALXVIII.
Oleza, J. (1923). Enterraments y Òbits del Real Convent de Sant Domingo de la Ciutat de Mallorca. BSAL, XIX.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s