Maria Lluïsa Montaner Truyols

Era filla de Josep Amar de Montaner Çanglada i d’Ignàcia Truyols Fortuny, marquesos del Reguer. Es casà amb Felip Villalonga Mir Pinós (†7-11-1822) —viudo en primeres núpcies de Maria Ignàcia Ferrandell Gual Moix— i en foren fills Felip (1784-1849), Maria Ignàcia —morta «de calentura lenta y de 23 anys de edad» i enterrada el 18 d’abril de 1811— i Josep, mort «de calentura pútrida y de 27 anys de edad» i enterrat el 29 de desembre de 1814, ambdós al convent de Sant Domingo, «en la sepultura de Villalongas, construïda dins la capella de Sant Thomàs».

Testà el 8 de març de 1808 en poder del notari Sebastià Oliver, morí «de resultas de una cayguda y de 42 anys de edad» i fou enterrada dos dies després al convent de Sant Domingo, «en la tomba dels Villalongas, construïda dins la capella de Sant Thomàs».


Bibliografia
Oleza, J. (1923). Enterraments y Òbits del Real Convent de Sant Domingo de la Ciutat de Mallorca. BSAL, XIX.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s