Beatriu Çanglada Puigdorfila

Beatriu Çanglada Puigdorfila era filla de Mateu Çanglada i de Maria Puigdorfila. Es casà amb Francesc Amar de Montaner Dameto —I marquès del Reguer— i en foren fills Josep, Beatriu i Caterina. Testà l’11 d’octubre de 1766 en poder del notari Lleonard Serra i nomenà marmessors els seus fills Josep i Caterina; la seva nora, Ignàcia Truyols Fortuny; les seves netes Maria Josepa Montaner Clariana, comtessa de Múnter, i Maria Josepa Montaner Truyols; els seus nets Joan Antoni Sentmenat Boxadors, marquès de Sentmenat, i Francesc Montaner Truyols; la seva germana Maria Çanglada Puigdorfila, marquesa de Ciutadilla, i les seves cunyades Maria, religiosa de Santa Magdalena, i Elisabet Montaner Dameto, religiosa de Santa Clara. Fou enterrada el 16 de febrer de 1768 al convent de Sant Domingo, «en la sepultura de Santa Chaterina Màrtir».


Bibliografia
Oleza, J. (1923). Enterraments y Òbits del Real Convent de Sant Domingo de la Ciutat de Mallorca. BSAL, XIX.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s