Josep Ferrandell Gual

Palma 1746-1772

Era fill d’Ignàcia Gual Moix Puigdorfila i d’Ignaci Ferrandell Verí. Fou batiat a la parròquia de Sant Jaume pel canonge Ramon Despuig el 9 de setembre de 1746 amb els noms de Josep Fernando Mariano Salvador Ignaci Francesc Plàcid Bonaventura. El 1762 fou designat tinent del regiment de milícies provincials. Morí fadrí el 31 d’agost de 1772 amb testament que havia disposat el mateix dia en poder del notari Josep Bernad. Fou enterrat a la Seu al vas familiar, situat davant la capella de Sant Pere.


Bibliografia
Ramis de Ayreflor, J. (1911). Alistamiento noble de Mallorca del año 1762: Noticias genealógicas, heráldicas y biográficas de los individuos y familias continuados en el mismo. Palma: Imprenta de Amengual y Muntaner.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s