Antoni Mariano Ferrandell Gual

Palma 1745-1781

Antoni Mariano Ferrandell Gual era fill d’Ignàcia Gual Moix Puigdorfila i d’Ignaci Ferrandell Verí. Fou batiat a la parròquia de Sant Jaume pel canonge Francesc Truyols Gual el 9 de febrer de 1745. El 1762 fou designat tinent del segon batalló de les milícies provincials i posteriorment ascendí a capità. Morí fadrí el 10 de juliol de 1781 amb testament que havia disposat el dia anterior en poder del notari Josep Bernad. Fou enterrat lo endemà a la Seu al vas familiar, situat davant la capella de Sant Pere.


Bibliografia
Ramis de Ayreflor, J. (1911). Alistamiento noble de Mallorca del año 1762: Noticias genealógicas, heráldicas y biográficas de los individuos y familias continuados en el mismo. Palma: Imprenta de Amengual y Muntaner.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s