John Richard Rossi

Califòrnia 1915-2008
L'aviador John Richard Rossi (1915-2008)
Fons: The Museum of Flight. Imatge acolorida amb intel·ligència artificial.

Nasqué el 19 d’abril de 1915 a Placerville, Califòrnia. Es dedicà a la marina mercant fins que, el 1940, es graduà en entrenament de vol. El 1941, s’uní al recentment format American Volunteer Group a Birmània. Serví amb el primer esquadró de persecució de l’AVG fins que el grup es dissolgué el 1942. Després, s’uní a la China National Aviation Corporation (CNAC) com a pilot de transport. Al final de la guerra, havia fet més de 700 viatges entre l’Índia i la Xina. Romangué a la Xina després del final de la Segona Guerra Mundial, volant per al Civil Air Transport i la Central Aviation Transport Corporation. El 1948, tornà als Estats Units i s’uní a la Flying Tiger Line. També exercí com a president de l’American Volunteer Group/Flying Tigers Association. Es retirà el 1973 i morí el 2008.


Bibliografia
https://digitalcollections.museumofflight.org/items/show/38124
https://cnac.org/rossi01.htm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s