Edmund Jakob Adam Banaschewski

Welschbillig 1907 – Munic 1992

Polític i editor alemany. Nasqué a Welschbillig el 16 de novembre de 1907. Era fill del metge Franz Eduard Banaschweski. Estudià filologia, filosofia i periodisme i es doctorà a la Universitat d’Hamburg amb la dissertació Typo-Soziologie des Verlagswesens. Fou (1926) membre de la fraternitat d’estudiants catòlics KDStV Arminia Heidelberg. Fundà les editorials Drei-Säulen (1935) i Dr. Edmund Banaschweski (1938). El 1952, es traslladà a Gräfelfing (Munic). Publicà les revistes mèdiques Ärztliche Praxis: Die Zeitung des Arztes in Klinik und Praxis (des de 1949), Euromed i Zahnärztliche Praxis. Fou (1970-71) president de l’Associació d’Editors de Revistes Alemanyes. Morí a Munic el 17 de març de 1992.


Bibliografia
https://de.wikipedia.org/wiki/Edmund_Banaschewski

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s