Contracte d’arrendament de Son Caulelles

[…] Ego, domnus Joannes de Sales et Fuster, gratia, ett., loco sive arrendo vobis Nicolao et Petro Tous, patri et filio, rafallum meum nuncupato Son Caulellas, scituatu in termino pntis. civitatis in loco del Viñet, ad tempus quattuor annorum […]

Primerament, per estim de dit lloch vos dona vint quarteras de xexa y quatorsa quarteras de ordi […] Ítem, vos dona per estim de bastiar com són dos mulas ab sos arreus […] Ítem, me reserva per mon ús propi cade añy durant dit arrandament dos quarteras amel·las portadas a la mia habitatió […]


Notari: Miquel Balle
Data: 8-1-1662
Signatura: ARM, Not. 1624, s/f

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s