Félix Gili Juan

Palma 1930 – 2004

Arquitecte i urbanista. Es doctorà (1971) per l’Escola d’Arquitectura de Barcelona. És autor dels projectes del Palau Municipal d’Esports (1975) i dels hotels Valparaíso (1978), Brasilia, Taurus Park i María Isabel (1979). Dins l’anomenat Pla Alzamora projectà (1980) una sèrie d’edificis escolars a diferents indrets de Palma. Habilità i adequà (1989) el Casal Solleric per a activitats culturals. En urbanisme ha intervengut en els plans generals de Sant Josep (Eivissa) i de Felanitx (1986-87). La seva obra, amb elements formals de la tendència regionalista, s’inscriu dins el corrent racionalista. Té dedicat un carrer a la urbanització de Son Moix Negre.


Bibliografia
Gili Juan, Fèlix. (1989). En Gran Enciclopèdia de Mallorca (Vol. 6, p. 256). Promomallorca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s