Miguel Dalmau Diana

Sineu 1940 – Llucmajor 2010
Fotografia: Joan Torres / Periódico de Ibiza.

Metge i dirigent esportiu. Es llicencià (1964) en medicina a la Universitat de Barcelona i amplià (1965-66) estudis a Washington. S’especialitzà (1972) en medicina interna i posà en funcionament, a la Policlínica Miramar, la unitat de nefrologia. Entre 1973 i 1990, fou director de la Policlínica Miramar i, des de 1973, en presidí el Consell d’Administració. Introduí a les Illes Balears noves tècniques diagnòstiques i terapèutiques. Publicà articles a revistes científiques. Fou president (1992-95) del Real Club Deportivo Mallorca.


Bibliografia
Miquel Dalmau Diana. A Gran Enciclopèdia de Mallorca. (1989-2005). Palma: Promomallorca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s